Fietsband 2024

De jaarlijkse nieuwsbrief van de Fietsersbond afdeling Waterland.

fietsband

Een gezond en gelukkig 2024. In deze uitgave weer een overzicht van onze bezigheden van het afgelopen jaar

Vier keer hebben we met de gemeente Purmerend overlegd en onze bevindingen gedeeld. Ook hebben we met de gemeente Edam-Volendam regelmatig overlegd. In oktober hebben we met ambtenaren van de gemeente Purmerend een fietstocht gemaakt. In het bijzonder hebben we bij de wijk de Purmer-Noord stil gestaan. Verder werden we door de wethouder van Landsmeer uitgenodigd om samen met een aantal belangstellenden over het “lint” mee te fietsen. Over al deze zaken kunt u in deze Fietsband meer lezen.

pdf ⋅ 1.024 KB

De fietsband 2024

De jaarlijkse nieuwsbrief van de Fietsersbond afdeling Waterland.

Download

Categorieën