spurd fietsevent 18 augustus

Fietsevent

de 60 plusser die graag fietst

Doortrappen FietsEvent Purmerend-kk

Doortrappen FietsEvent

Op woensdag 18 augustus vindt het Doortrappen Fiets Event in Purmerend plaats.
Het Doortrappen FietsEvent richt zich op de 60- plusser die graag fietst en dat nog lange tijd met plezier wil blijven doen.
Fietsen zorgt voor beweging, vrijheid, zelfstandigheid en vooral plezier.
Al deze elementen komen terug tijdens het Doortrappen FietsEvent dat wordt georganiseerd door Spurd i.s.m. verschillende partners.
Tussen 11.00-15.00 uur bent u van harte welkom aan het Trimpad 10 op het terrein van de IJs- en Inline- Skateclub te Purmerend.

Op woensdag 18 augustus krijgt u de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten die met medewerking van partners tot stand zijn gekomen:
• De Fietsersbond geeft u tips en trucs op een uitdagend fietsparcours.
• Piet de Jongh fietsspecialist informeert u over de nieuwste elektrische fietsmodellen en geeft tips over de fietstechnische onderdelen die daarbij van belang zijn.
• Een fysiotherapeut biedt de mogelijkheid tot een quick scan voor uw fietsvaardigheid.
• Medipoint laat zien hoe men bij het ouder worden en afnemende vaardigheden langer op de aangepaste fiets kan blijven Doortrappen.
• Univé is aanwezig met informatie over fietsverzekeringen.
• De Zorgcirkel geeft u de mogelijkheid kennis te maken met een Duofiets en/of een rolstoelfiets. Vind u het leuk een testritje te maken?
• Espria gaat op zoek naar Fietsmaatjes.
• U kunt een testrit maken op de nieuwste elektrische fietsmodellen of een fiets met een aangepaste vorm.
• U kunt deelnemen aan een fietstour onder ervaren begeleiding.

De fietstour wordt op 18 augustus twee keer georganiseerd: om 11.15 uur en 13.15 uur. Aanmelden vooraf is mogelijk via [email protected] of kan ter plaatse gebeuren. De route is maximaal 20 kilometer lang en voert door Purmerend en omgeving. Let op Vol=vol.
Natuurlijk kunt u ook gewoon genieten van een kop koffie of thee, waarbij u gezellig met elkaar in gesprek kunt gaan over uw mooi(st)e fietsavonturen. Misschien valt er nog iets te leren over fietsplezier en fietsveiligheid in het algemeen?

Kortom een informatief event waarbij Doortrappen centraal staat!
Deelname is gratis, leerzaam en gezellig. Bent u erbij? U bent van harte welkom.

Categorieën